S’estrena la segona temporada de Fang i Setge, amb la igualadina Lloll Bertran
S

15 de setembre de 2015

Arrisquem.jpg

Més de 1.500 persones han assistit aquest cap de setmana a l’estrena de la segona temporada de Fang i Setge, el musical de 1714, al teatre de La Passió d’Olesa de Montserrat. L’espectacle, que ha estrenat temporada amb grans canvis en la dramatúrgia, l’escenografia i els personatges, ha rebut grans aplaudiments del públic, que ha acabat les dues sessions dempeus i amb crits d’independència.
“Estem molt contents de veure que aquest segon any camina tant bé”, afirma el dramaturg Marc Rosich, que ha explicat que “aquest musical és un transatlàntic i, a partir del que vam aprendre l’any passat, hem intentat engreixar millor la maquinària”. “Dramatúrgicament hem comprimit al màxim possible la peça, hem intentat explicar els personatges més aviat del que fèiem l’any passat i, sobretot, hem volgut arribar més ràpid a les cançons i donar als personatges molta vida i més força dramàtica, avançant la posada en escena dels moments més emotius perquè el públic els senti més propers”. A més, també s’han reescrit alguns textos per fer-los més entenedors i l’escenografia, que l’any passat era més simbòlica, incorpora ara mapping o videoprojeccions per fer-la més realista. El musical es presenta així com un espectacle totalment renovat, que rep ovacions tant per les seves lletres, que malgrat referir-se al 1714 mantenen un paral·lelisme amb el moment actual, com per l’emotivitat de les històries que s’expliquen i que relaten les vicissituds de la vida entre els murs de la Barcelona assetjada.
En aquesta segona temporada Marc Angelet, ha pres les regnes de la direcció d’actors, i Quim Piqué, està al capdavant de la direcció musical. També destaca la incorporació de l’actor Frank Capdet com a Bonaventura de Gualbes, la de Jan Forrellat en el paper de Ramon, que comparteix amb Marc Pujol, i Judith Tobella en el d’Eulàlia, que també interpreta Aina Sànchez.
L’espectacle compta amb un equip de professionals de renom que es manté aquesta segona temporada: música del compositor Salvador Brotons, coreografia de Toni Mira, lletres de Josep Pedrals i, dalt de l’escenari, figures reconegudes de l’escena catalana com: Lloll Bertran, Oriol Genís, Ferran Frauca, Xavier Ribera Vall, Albert Gràcia, Neus Pàmies, Aina Sánchez, Jordi Llordella i Marc Pujol. Per reviure l’èpica del moment, el musical s’ha concebut com un espectacle de gran format, amb música en directe i més d’un centenar d’actors sobre l’escenari.

El musical es podrà veure fins el 4 d’octubre al Teatre La Passió d’Olesa de Montserrat. Les funcions començaran dissabte, a les 9 del vespre, i diumenge, a les 6 de la tarda.

Comparteix l'article:

L'Enquesta

Et semblaria bé fer el debat electoral a la Catalunya Nord?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta