16.7 C
Igualada
Dimecres, 27 setembre 2023

Un article de

Normalitat en l’obertura dels col·legis electorals a tota la comarca
N

A les 9 del matí han obert els col·legis electorals dels 33 municipis de l’Anoia, així com a la resta de Catalunya. I ho han fet amb total normalitat a tots els pobles i ciutats. Un total de 92.601 anoiencs estan cridats a les urnes en unes eleccions que decidiran qui manarà a cada municipi durant els propers quatre anys. Es presenten 120 candidatures, amb Igualada, amb vuit llistes, com a municipi amb més pretendents a ocupar la cadira de l’alcaldia en els quatre anys venidors.

Hi ha quatre poblacions que ja saben qui serà el seu proper alcalde fins 2027. Castellolí, amb Joan Serra (ERC); Carme, amb Marc Sánchez (ERC); Copons, amb l’independent Alejandro Prehn; i Sant Martí Sesgueioles, amb Marina Graells (ERC) -que es presenta per primer cop-, només han presentat una sola candidatura, de manera que, passi el que passi, tindran l’encàrrec d’encapçalar políticament el poble en els propers quatre anys.

Les urnes estaran obertes fins les 8 de la tarda, quan començarà el recompte de vots. Abans, a les 2 del migdia i a les 6 de la tarda hi haurà els avanços de participació.

Ampli seguiment del 28-M a veuanoia.cat i xarxes socials
La jornada electoral d’avui tindrà un ampli seguiment en directe a veuanoia.cat i amb un especial eleccions i a través de les xarxes socials. Els nostres periodistes informaran puntualment de les votacions dels candidats a Igualada i de la participació a tots els municipis de la comarca, durant el dia.

A partir de les 8 del vespre, podreu seguir els resultats a les taules d’Igualada i en els municipis de la comarca, en alguns casos molt abans que apareguin a la plataforma oficial que proporciona la Generalitat. Els lectors podran veure també reaccions en vídeo dels candidats i l’ambient de les seus electorals a la capital de l’Anoia, així com consultar molt fàcilment l’evolució dels resultats i la seva comparativa amb els de les eleccions de 2019.

Compartir
Més notícies:

L’enquesta

Més notícies

el + llegit

Piulades

🌱Dia Mundial de la #Salut Ambiental | 📢 CGM, solucions amb garantia competitiva i mediambiental 👉https://ow.ly/Cg8F50PPAbc

"L’objectiu de CGM és “oferir solucions eficients en la gestió dels residus, afavorint els principis de l’Economia Circular."

🏆 La Lliga de Capellades - @SocietatLaLLiga i Antònia Enrich recullen els Premis Compromís d’@OmniumAnoia 👉https://ow.ly/ZK1y50PPxXB

L’acte es va celebrar divendres al vespre amb la presència de públic d’arreu de la comarca