2.8 C
Igualada
Diumenge, 3 desembre 2023

Un article de

Tots els candidats d’Igualada ja han votat
T

Publicitat

A les 9 del matí han obert els col·legis electorals arreu de Catalunya. A Igualada, la candidata més matinera ha estat Carmen Manchón, de Valents, que ho ha fet a 1/4 de 10 a l’Escorxador. Un quart d’hora més tard era el candidat de Poble Actiu, Pau Ortínez qui exercia el seu dret a vot al Centre Cívic Nord. I a 1/4 d’onze qui ha votat ha estat el candidat d’Igualada Som-hi, Jordi Cuadras. Un Cuadras que precisament avui fa l’aniversari, 36 anys, i els seus companys de partit li han fet bufar les espelmes fora del col·legi electoral, a l’Institut Joan Mercader.

Més tard, a les 11, ha estat el candidat d’Igualada en Comú qui ha votat a l’Escorxador i mitja hora més tard ho ha fet la candidata d’Esquerra, Alba Vergés, que ho ha fet a l’Escola Ramon Castelltort. L’actual alcalde i candidat de Junts per Igualada, Marc Castells, ha votat al punt de les 12 a l’Arxiu Comarcal. El candidat del PP, Joan Agramunt, ha estat el que més s’ha fet esperar, no ha votat fins 2/4 de 2 a la Biblioteca d’Igualada.

Tots els candidats han animat la gent a participar d’aquesta jornada electoral i han demanat que la jornada es desenvolupi amb total normalitat i sense incidents.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies