Níria Pascual, campiona d’Espanya amb la Selecció Catalana Absoluta d’Atletisme

8

El Comitè Tècnic de la Federació Catalana d’Atletisme va seleccionar a l’atleta igualadina Níria Pascual per a defensar el passat cap de setmana els colors de la selecció catalana durant l’edició número quaranta-dos del Campionat d’Espanya de Federacions Autonòmiques a Ciudad Real.

Davant la complexitat de la competició causada per les altes temperatures registrades durant tot el cap de setmana, l’atleta Níria Pascual, gràcies a un llançament de 47,83m, va assolir una molt bona segona posició en el concurs de javelina aportant així la segona de les màximes puntuacions per a l’equip. A demés, juntament amb la Selecció Catalana, van aconseguir revalidar un any més el títol estatal per federacions amb una amplia avantatge sobre els seus contrincants. La selecció de Madrid va estar en segon lloc i la d’Andalusia, en tercer.

Un cop finalitzada aquesta competició, la petita de les germanes Pascual juntament amb la seva germana Èlia, comencen a afinar els últims entrenament tenint com a objectiu el Campionat de Catalunya Absolut que es disputarà el pròxim dia 28 de juny a l’estadi Joan Serrahima de Barcelona.