Més 500 signatures per millorar la seguretat viària a l’Avinguda Gaudí

0
101
Un grup de mares i pares de l’escola Emili Vallés d’Igualada ha recollit més de 500 signatures per reclamar més seguretat al pas de vianants de l’avinguda Gaudí d’Igualada arran de l’atropellament d’una menor de 6 anys el passat mes de setembre. La campanya de recollida, liderada per la mare de la nena atropellada, ha acabat aquesta passada setmana amb el lliurament de les signatures a l’Ajuntament d’Igualada.
Amb aquesta iniciativa s’espera acabar amb la inseguretat d’aquest punt, ubicat a la cruïlla de l’Avinguda Gaudí amb el carrer Prat de la Riba, i sol·licitar a l’Ajuntament d’Igualada la instal·lació d’un pas elevat o bandes transversals d’alerta que facin reduir la velocitat dels vehicles que hi passen.
Per aquest pas de vianants (a nivell pla i sense regulació de semàfor) circulen diàriament vehicles a gran velocitat sense respectar aquesta senyal viària i provocant nombroses situacions de perill pels vianants que el creuen (molts d’ells alumnes de l’escola Emili Vallés i estudiants dels Instituts Pere Vives i Milà i Fontanals). Segons els signants, l’avinguda Gaudí és una via molt transitada i l’actual senyalització en aquest punt és insuficient per garantir la seguretat dels vianants.
Compartir