La Llar d’infants de Calaf enceta el curs amb una seixantena d’infants
L

8 de setembre de 2016

El curs escolar ha començat aquesta setmana a Calaf amb l’obertura de la Llar d’Infants Municipal ‘La Boireta’. Són 58 els nens i nenes, des dels 0 als 3 anys, que han iniciat el seu itinerari educatiu, el que representa un increment del 30% respecte a fa un any enrere. Generalment, durant el curs hi ha noves inscripcions. Enguany, són 6 les famílies que s’han interessat per matricular el seu fill durant els propers mesos.

2016_inici_llar2Com a novetat, educadores, pares i infants mostren amb orgull el nou mural que s’ha pintat en la paret principal, a l’interior de l’edifici, gràcies a una subvenció de l’AMPA del centre. Realitzat per l’artista local, Marisol Franco, en la pintura hi apareixen simpàtics animals que sembla que observin totes aquelles persones que entren a l’escola.

Llar d’Infants ‘La Boireta’ és un centre amb una destacada flexibilitat horària. L’escola està oberta de 8.00 a 19.00 hores i, dins d’aquest horari tan ampli, cada família escull el que més s’adapta a les seves necessitats, mitja jornada de matí o tarda o jornada sencera. A més, l’horari es pot ampliar amb els complements extres de 8.00 a 9.00 hores i de 13.00 a 15.00 hores, incloent servei de menjador.

L’escola tindrà les seves portes fins al 31 de juliol amb l’horari complert.

Comparteix l'article:

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta