L’IHC empata a la pista del Noia (2-2)

20 d'octubre de 2013

NOIA-IHC-2013-14Foto: D. Figueras El Monbus IHC es va estrenar a l’OK Lliga, empatant a la pista del Noia Freixenet (2-2), però amb la sensació d’haver perdut dos punts, no d’haver-ne sumat un (i d’important en una pista com la de l’Ateneu Agrícola). I no només perquè el gol de l’empat ha arribat a falta de només un minut de FD per 15 faltes d’equip. Sense voler treure mèrits a un potent Noia (l’Elagi ha fet un autèntic partidàs … un altre), el MONBUS IHC ha jugat a gran nivell, s’ha avançat amb el 0 a 2, ha sabut refer-se de l’1 a 2 (que ha arribat molt ràpid) i ha disposat de moltes ocasions per sentenciar (i fins i tot una superioritat per una targeta blava a Feixas per protestar a 3 minuts del final). A la fi els arlequinats han pogut sumar el primer punt de la temporada. Tant ha estat així que la primera meitat ha acabat sense gols. El joc ha estat molt anivellat i tot i que l’Elagi ha intervingut més que Luis Gil, la majoria dels remats cavistes eren de llarga distància. De fet la millor oportunitat dels primers 25 minuts ha estat arlequinada, en una acció molr clara de Joanet Muntané. Tot el que no havia passat a la primera meitat ha passat a la segona. I pràcticament sense deixar temps a respirar. Ja al primer minut de la represa l’Elagi ha hagut d’aparèixer per salvar una FD (la de 10 faltes d’equip). El 0 a 0 no s’ha mogut. I de fet s’ha mantingut en el marcador durant 9 minuts més. Però, al minut 9 ha aparegut el segon capità de l’IHC, Sergi Pla, que ha llençat de manera magistral una FD. 7 minuts més tard qui ha aparegut ha estat l’altre capità, el primer, Ton Baliu, que ha muntat una contra amb l’Oriol Vives que ha afrontat el porter, i li ha clavat el ganxo dalt. El primer gol del màxim realitzador de l’equip a la pretemporada (n’havia fet 15 fins ara). El Noia (sempre escumós) ha sabut tornat a entrar en el partit de manera molt ràpida. Només 1 minut més tard Feixas ha aprofitat una bola rebotada a l’interior de l’àrea després d’un llançament exterior. Quedaven 6 minuts i els igualadins no s’han enfonsat. Molt concentrats, i encara més endollats, els de Monclús han disposat de diverses ocasions clares per sentenciar. Amb l’1 a 2 (i amb els dos equips amb 14 faltes d’equip) s’ha arribat a l’últim minut. Qui forcés la falta s’emportaria el premi. I ha estat el MONBUS IHC a qui li han marcat. I Pau Bargalló ha demostrat els gens i ha transformat la FD que els permetia salvar un punt. A l’IHC li n’acabaven de volar dos. Ara toca pensar en el pròxim rival, el Lleida a Les Comes, amb la satisfacció del bon joc ofert davant d’un dels millors equips de la competició. NOIA FREIXENET 2 (0/2) L. Gil, Mitjans, Del Amor, Esteller i F.Gil, equip inicial. Feixas (1), Bargalló (1) i Julià. MONBUS IHC 2 (0/2) Elagi Deitg, Ton Baliu, Met Molas, Oriol Vives (1), Sergi Pla (1), equip inicial. Jassel Oller, Joan Muntané. Pep Vilaseca, Nil Garreta i Àlex Ferrer. GOLS: Segona Part. 0-1 S. Pla FD (m 9.58), 0-2 O.Vives (m 18), 1-2 Feixas (m 19), 2-2 Bargalló FD (m 24). Més informació a http://ihc.blog.cat