L’èxit de Bollywood, Bombay, Barcelona fa que tornin aquest cap de setmana al Teatre de l’Aurora

0
510

El Teatre de l’Aurora prorroga l’exitós espectacle Bollywood, Bombay, Barcelona, que ha va vendre totes les entrades el passat cap de setmana amb les tres primeres funcions. La tragicomèdia de Duo Fàcil i Líquido Teatro es podrà tornar a veure a l’Aurora demà divendres 21 de febrer a les 21 h i el diumenge 23 de febrer a les 19 h.

Les entrades per les noves funcions, que tenen un cost de 16 € i 13 € (amb els descomptes habituals), es poden adquirir per Internet i a la taquilla del Teatre de l’Aurora (a la plaça de Cal Font) una hora abans de cada funció. Més informació a www.teatreaurora.cat.

Bollywood, Bombay, Barcelona
Tres emigrants vinguts de Bombay arriben a Barcelona buscant una vida millor, enfrontant-se a totes les peripècies que suposa aquest xoc cultural. Des del seu petit pis recordaran tot allò que han viscut anteriorment al seu país, amb un toc de nostàlgia.

Inspirats en el més pur estil de Bollywood i amb tota l’èpica que comporta, la companyia Dúo Fàcil i Líquido Teatro ens aproximen al drama de l’emigració, des d’una mirada càlida i amable. A Bollywood, Bombay, Barcelona s’utilitza l’humor i la tragicomèdia per posar en escena la decepció que comporta despertar del somni migratori, quan les il·lusions no es corresponen amb la realitat. Una combinació de músiques, balls i colors que ens regalen tant l’estil cinematogràfic, com aquest exòtic país ple de sensacions estètiques que és l’Índia.

Després de l’èxit de Y me morí, Duo Fàcil i Líquido Teatro tornen al Teatre de l’Aurora amb la seva nova producció, Bollywood, Bombay, Barcelona. La companyia, nascuda a l’Institut del Teatre l’any 2014, té entre els seus components a l’actor igualadí Marc Tarrida Aribau.

Compartir