El jovent capelladí, implicat amb el projecte pel nou equipament juvenil

20 de febrer de 2020

El passat divendres al vespre es va convocar als joves capelladins per començar a treballar sobre el seu nou equipament. La trobada va tenir bona acollida entre el jovent que va aprofitar per conèixer in situ el nou espai. Allà els va esperar el regidor de Joventut, Miquel Sabaté, qui els va animar a participar en l’arrencada d’aquest projecte.

Seguidament tots els participants, després de veure a fons l’antiga pizzeria on es situarà el nou espai per a joves, es van traslladar a la sala d’actes per començar a fer una sessió de treball, guiada des de la Fundació Ferrer i Guàrdia, que seran els encarregat de fer el Pla d’Usos d’aquest nou equipament, en funció de les demandes dels joves. Aquest divendres es va treballar especialment en tres dinàmiques.

Primer es va demanar als joves que fessin una proposta sobre els tipus d’activitats i continguts que els agradaria que hi hagués en aquest espai Jove. En segon lloc, es va parlar sobre el mobiliari i la distribució en els diferents espais. I en darrer lloc, sobre l’organització general en aspectes com definir els horaris d’obertura, si hi ha d’haver sala d’estudi, de jocs, de magatzem d’entitats, polivalent. A partir d’aquests continguts es podrà començar a definir com treballar en les diferents obres d’acondicionament que caldrà fer.

Tal com destaca el regidor de Joventut, Miquel Sabaté, “als joves els tornarem a convocar a noves sessions per continuar perfilant l’organització, els horaris i altres temes, però això no treu que paral·lelament anem avançant en l’acondicionament de l’espai”.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus que els exiliats tornaran a Catalunya sense ser detinguts?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta