La Torre de Claramunt reedita el projecte solidari Kimo-kap amb una trentena de participants

13

El passat 23 de novembre La Torre de Claramunt es va sumar un any més al projecte Kimo-Kap, un taller adreçat a infants i famílies per col·laborar de forma solidària en la confecció de gorres i mocadors per als nens i nenes que es troben en tractament oncològic, els quals necessiten cobrir els seus caps per protegir-los dels raigs de sol i del fred.

Des de les 4 de la tarda, prop d’una trentena de veïns i veïnes de La Torre de Claramunt es van apropar al Centre Social Sant Joan Baptista, on van confeccionar els mocadors solidaris: els adults tallaven i cosien les peces, mentre els més petits feien dibuixos amb frases d’ànim per als nens i nenes que posteriorment es van enviar a diferents hospitals. Els més petits va aprendre també a dibuixar patrons i van col·laborar en els diferents passos per a l’elaboració dels regals, com va ser el tallat, el planxat o l’embossat final.

L’activitat està organitzada per l’Ajuntament de La Torre de Claramunt i any rere any repeteix l’activitat solidària que per aquesta edició ha tingut el lema “Sigues solidari i t’ho agrairan amb un somriure!”. El taller solidari s’emmarca en una iniciativa estatal en la qual s’hi pot col·laborar confeccionant els mocadors o també, donant teles i material per a la seva confecció.