El CF Igualada femení torna a puntuar després de 4 jornades

14

Pere Santano

Les igualadines empataven amb una jugadora menys, després de quatre jornades perdent. Les blaves volien recuperar les bones sensacions davant un equip molt físic que sempre acostuma a travar els partits.

Les jugadores de Cubí eren conscients que s’havia d’estar alerta en tot moment. Des de l’inici del partit, el desenvolupament del joc va ser l’esperat: les igualadines volien portar la iniciativa a través de la pilota i les mallorquines intentaven que les anoienques no se sentissin còmodes. Així i tot, al tram final de la primera meitat, es van veure les primeres arribades locals. Calia donar un pas més.

La segona meitat va començar amb la mateixa dinàmica. Però cada vegada hi havia més arribades per part dels dos equips. Quan semblava que l’equip blau faria un pas endavant, va arribar una jugada en què Marteta veuria la segona groga.

Quedaven uns últims minuts, on l’Igualada havia de resistir amb una jugadora menys. L’equip va saber jugar els minuts finals i, fins i tot li va ser un gol anul·lat a Júlia al minut 94. El duel va acabar amb l’empat a zero. Un punt que permetia a l’equip tornar a sumar.

Aquest proper cap de setmana, les blaves visitaran el camp del Pallejà, rival directe a la classificació.