La propera Botiga al Carrer d’Igualada serà el 7 de setembre

197

Igualada Comerç portarà a terme dissabte 7 de setembre la 46ª edició d’aquesta tradicional activitat, amb qué es tancarà simbòlicament el període de les rebaixes d’estiu. Com sempre, a principi del mes de setembre, l’entitat igualadina marca el començament del curs comercial amb aquesta popular promoció.

Com ja és habitual en les últimes edicions, les parades se centraran en un únic lloc de concentració de botigues amb carpes. Serà al Passeig Verdaguer, des de l’Estació Vella i fins al c/Sant Josep, formant d’aquesta manera un eix comercial per excel·lencia.

Són ja vint-i-tres anys d’una de les campanyes comercials amb més èxit a la Catalunya Central. L’entitat calcula que hi participaran prop de 100 comerços en aquesta nova zona comercial plena d’activitats i animació, facilitant d’aquesta manera a milers de visitants d’arreu una agradable visita i compres tranquil·les.

La Botiga al Carrer és una oportunitat única pels comerciants que volen treure els seus estocs de la temporada d’estiu, i tancar el període recomanat de les rebaixes, que conclouran dissabte 31 d’agost, i també és, una oportunitat única de comprar els productes de temporada amb els preus competitius de sempre. A més a més, durant tota la jornada hi hauran promocions, música i activitats de lleure per a tot el públic. A part de comerços que s’ubicaran al Passeig Verdaguer, també hi haura les botigues que, per la seva logística, no es podran desplaçar, i s’instal·laran davant dels seus establiments comercials.

La Botiga al Carrer és una de les campanyes més populars que organitza Igualada Comerç i també és una de les primeres que es va fer a Catalunya.