13.3 C
Igualada
Divendres, 23 febrer 2024

Un article de

La Pobla de Claramunt recull 350 quilos d’aliments per a les famílies amb pocs recursos
L

Publicitat

La Pobla de Claramunt va recollir 350 quilos d’aliments destinats amb les famílies amb pocs recursos del municipi. Aquesta iniciativa solidària es va portar a terme del 25 de maig al 15 de juny i es va impulsar des de la regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament.

Entre els productes recollits hi ha arròs, llegums, oli, llet, pastes i conserves. Aquest menjar es destina al banc d’aliments, que fa gairebé un parell d’anys va crear l’Ajuntament i que, actualment, està ajudant a tirar endavant una trentena de famílies amb pocs recursos del poble. Els aliments es compren amb l’aportació econòmica de l’Ajuntament, que suposa uns 6.000 € anuals, i a través d’ajudes que s’ofereixen des d’altres entitats solidàries, com Creu Roja, i es reparteixen a través de dues persones voluntàries del municipi.
Els productes d’aquesta campanya es van recaptar en diferents punts: l’Ateneu Gumersind Bisbal, el Cau Jove, el Consultori Mèdic, l’Espai Municipal de la Gent Gran i diversos establiments. Des de la regidoria de Benestar Social es vol donar les gràcies a tots els poblatans que, bé sigui aportant aliments o sent un punt de recollida, van col·laborar en aquesta campanya i es van solidaritzar amb els poblatans que estan vivint dificultats.


Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies