17.5 C
Igualada
Dimecres, 27 setembre 2023

Un article de

La Llacuna diu adéu a l’àlber de Cuitora
L

La Llacuna ha dit adeu a uns dels arbres més emblemàtics del poble, l’arbre de Cuitora que feia uns anys que es trobava molt deteriorat. Segons ha informat l’Ajuntament, els experts ja van comunicar fa un temps que l’arbre estava malalt. Malgrat algun tractament preventiu i darrerament fer treballs per a apuntalar-lo, ha acabat caient.

Foto: Pep Gorgori

L’àlber de Cuitora va ser plantat l’any 1906 per Joan Busquet Alari. Tal i com ho ha citat el perfil de Twitter @meteollac (membre de la #XOM del @meteocat), l’arbre de Cuitora “ha sigut un testimoni mut dels jocs de moltes generacions, dels berenars de la Festa Major i de les converses sota la seva ombra.”

L’Ajuntament de La Llacuna ja ha informat que treballaran en l’adequació de l’espai, amb un nou arbre de la mateixa família.

Compartir
Més notícies:

L’enquesta

Més notícies

el + llegit

Piulades

🌱Dia Mundial de la #Salut Ambiental | 📢 CGM, solucions amb garantia competitiva i mediambiental 👉https://ow.ly/Cg8F50PPAbc

"L’objectiu de CGM és “oferir solucions eficients en la gestió dels residus, afavorint els principis de l’Economia Circular."

🏆 La Lliga de Capellades - @SocietatLaLLiga i Antònia Enrich recullen els Premis Compromís d’@OmniumAnoia 👉https://ow.ly/ZK1y50PPxXB

L’acte es va celebrar divendres al vespre amb la presència de públic d’arreu de la comarca