La Lenta produeix la cervesa “heavy” en honor a la banda igualadina Crisix

206

La cervesera igualadina La Lenta ha produït la primera cervesa dedicada a la banda anoienca més internacional, Crisix. La Crisix Ultra Thrash Session IPA es una cervesa rossa de 4,8% ABV, molt cítrica, afruitada i amb una amargor molt subtil, una cervesa per beure’n litres i litres. Després d’un any de tastos i proves buscant una cervesa amb la que tant la banda com la cervesera es sentissin còmodes, van arribar a una recepta que, tal i com diu la pròpia banda, els representa perquè “té aspecte dur i un fons tendre, com nosaltres”

La Lenta, que ha produït anteriorment cerveses com la Optimista/Pesimista, Golden Koeman, Bandar-Log i recentment la Alpha 1.0, de Les Reclutes de La Lenta, està molt il·lusionada amb la nova cervesa de Crisix i la bona rebuda que està tenint.

Per quadrar el cercle de producció local, la imatge de la Crisix Ultra Thrash es obra dels ja habituals Quartada, dissenyadors de totes les cerveses de La Lenta, i ha estat produïda a l’obrador igualadí d’Els Minairons, tots situats al barri del Rec d’Igualada.

El passat 13 de juliol va ser presentada al Can Mercader Festival, a Cornellà, amb els Crisix com a cap de cartell, i va tenir una gran acollida. Tal i com comenta Pol Doncel, de La Lenta, “fa molt temps que volem fer una cervesa per Crisix, és el nostre humil reconeixement a la banda més gran que ha parit la Conca d’Òdena”. Crisix, recent aterrats del Resurrection Fest on van tocar davant de 22.000 persones, serà la primera banda catalana que tocarà al Wacken Open Air, considerat el Woodstock del metall.

De cara a setembre, està previst fer una presentació a un conegut local Barceloní, i també a Igualada. Segons La Lenta, que s’encarrega també de la distribució, la intenció es que estigui disponible en breu a totes les botigues, bars i restaurants d’Igualada, així com a tots els locals cervesers i/o heavies del país.