La Kaserna obre les inscripcions per les activitats de tardor
L

17 de setembre de 2021

Com cada any, el Departament de Joventut de l’Ajuntament d’Igualada obre les inscripcions per a les activitats d’aquesta tardor 2021.

Amb l’arribada de la tardor els equipaments juvenils de la ciutat obren les seves portes amb activitats com dibuix manga, cuines del món, acompanyament a l’estudi, teatre, tallers per la cerca de feina… Aquest primer trimestre estarà ple d’activitats, tallers i xerrades molt variades dirigides a joves d’entre 12 i 30 anys. El interessats es poden inscriure a https://activitatsk.igualadajove.cat/inscripcions-tardor-2021/.

Cal recordar que degut a la COVID-19 les activitats estan adaptades a les mesures sanitàries vigents. També cal tenir en compte que els tallers i activitats es poden veure modificats en funció de l’evolució de la pandèmia.

També cal recordar que el Punt d’Informació Juvenil segueix actiu. Aquest punt és un espai on les joves poden informar-se sobre diversos àmbits: laboral, acadèmic, emocional, salut i sexualitat, habitatge, participació juvenil i mobilitat internacional. Aquestes assessories són confidencials i personalitzades. Per tal de poder demanar orientació només cal demanar cita prèvia enviant un Whatsapp al 690.79.35.68, trucant al 93.804.18.01 o escrivint un missatge al mail kaserna@aj-igualada.net o a Instagram @igualadajove.

Deixa un comentari

L'Enquesta

Vas tenir en compte la qualitat dels materials quan vas comprar o llogar el teu habitatge?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta