28 de setembre de 2016

El Jesús Maria inicia el curs del seu 75è aniversari que ja han començat a celebrar

Un nou curs ha començat i a l’escola els nens i nenes han tornat. Un any més es retroben els companys, els mestres, les classes, el pati, i tot allò que varen deixar el mes de juny… però també algunes novetats: nous companys, tutors diferents, noves metodologies, nous llibres, nous materials, nous jocs i joguines, nous recursos, etc.

jesus-maria-75-anys-veuanoia

Cada any és semblant, però, per a nosaltres, aquest any és molt diferent: i un esdeveniment com aquest no pot passar com si res.

Al llarg del curs s’anirà “notant” aquesta diferència, però ja per començar en trobem algunes de molt evidents: Pissarres digitals a totes les aules, a tota l’escola s’ha substituït el sistema d’il·luminació i s’ha passat a “leds”, a més de substituir finestres de fusta per altres d’alumini en diverses aules de l’escola, implicant així un consum més sostenible i responsable de l’energia d’acord amb els valors i bones pràctiques com a escola verda que som. També s’ha substituït el sistema de comptadors i s’ha canviat el de telefonia. Al pati s’hi està acabant de construir un rocòdrom didàctic, així com altres millores i reformes al centre, fent notar així que no es tracta d’un any qualsevol per a l’escola.

Al llarg del curs anirem afegint novetats. Ara només volem desitjar-vos un molt bon curs i que en finalitzar puguem estar joiosos d’haver format part de la comunitat escolar del Col·legi Jesús-Maria i, d’haver superat els tres quarts de segle.

Comparteix l'article:

L'Enquesta

Creus que el violador d'Igualada acabarà complint els 35 anys de condemna?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta