Ja es poden demanar els ajuts de l’escolarització a Igualada
J

22 de juny de 2023

El Departament d’Ensenyament de l’Ajuntament d’Igualada ha obert aquesta setmana el termini per a sol·licitar els ajuts a l’escolarització, que inclou també els ajuts per a llibres i material escolar i pel menjador de les escoles bressol per al curs escolar 2023-2024. Aquest tràmit és competència del Departament d’Ensenyament de l’Ajuntament d’Igualada i romandrà obert fins al 21 de juliol.

Els ajuts per als llibres de text estan dotats amb 75 € per l’alumnat de primària i 100 € a secundària. També s’ha obert la convocatòria per la sol·licitud de material escolar adreçat a alumnes de I3, I4 i I5 dotada amb 40 €.

Pel que fa a la convocatòria d’escolarització a les llars d’infants adreçades als infants de I0 i I1 , la dotació és variable en funció dels ingressos i pot oscil·lar entre els 45 €, 30 € i 15 € mensuals, i el percentatge de l’ajut pot augmentar en funció del nombre de membres de la família i també pel fet d’acreditar ser família monoparental.

El darrer ajut convocat és el de menjador per als infants de les escoles bressol dotat amb 5€ per àpat per als alumnes de les escoles bressol municipals i 3 € per àpat a les escoles bressol concertades.

L’Ajuntament ha habilitat un e-tràmit per fer la sol·licitud de forma telemàtica, tot i que també es podrà demanar cita prèvia a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà trucant al 93 803 19 50 o bé escrivint un correu a: educacio@aj-igualada.net per tal de facilitar la tramitació. Podeu trobar les bases de la convocatòria i tota la informació necessària a: https://tramits.igualada.cat/Ciutadania/index.aspx

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta