8.6 C
Igualada
Divendres, gener 27, 2023

Igualada Comerç proposa visites guiades en la seva campanya d’estiu

Igualada Comerç va crear el desembre, en la campanya especial 365, una trilogia de visites guiades per la ciutat d’Igualada amb la complicitat del comerç local. La creació del contingut i les visites es van fer amb el suport de l’empresa, Anoia Patrimoni.
La proposta són una trilogia de visites guiades per la ciutat d’Igualada, la seva història i el seu comerç. Aquestes tres propostes prenen la denominació de trama en referència a tres conceptes figurats:

Ruta 1. Del taller a la fàbrica, passant pel Camí Ral La Igualada moderna i contemporània 2020. Es farà els dissabtes 12 de juny i 3 de juliol a les 18 hores i com a punt de trobada a l’oficina de turisme.

Ruta 2. Llums i ombres d’Igualada. La Igualada valenta Recorregut pel nord-oest de la ciutat. Recorregut històric pel convuls segle XIX igualadí. Es farà els dissabtes 19 de juny i 10 de juliol a les 18 hores i com a punt de trobada a l’estació vella.

Ruta 3. Els Mercats d’Igualada. El naixement i consolidació d’una vila comercial 2020. Es farà els dissabtes 26 de juny i 10 de juliol a les 18 hores i com a punt de trobada a Igualada Comerç.

Cal fer reserva a marqueting@igualadacomerc.cat o per telèfon al 609312254.
Aquesta activitat s’inclou en la campanya d’estiu promoguda per l’associació de comerciants, Igualada Comerç, amb el doble objectiu, promoure el comerç local i el turisme.

Compartir

ESCRIU UN COMENTARI

Més notícies

Igualada incrementa un 68% en sis mesos els quilos de roba recollida de Càritas

El passat mes de juny, aprofitant el canvi de contracte de l’empresa encarregada de la recollida, l’Ajuntament va augmentar el nombre de contenidors de...

“En Joan sense por i la casa encantada”, un musical a l’Ateneu

El grup Xarxa Igualada, que forma part de La Xarxa, Fundació Xarxa d’Espectacle Infantil i Juvenil de Catalunya, enceta l’any amb la programació d’un...

El Mercat d’Antiguitats amplia expositors i ocuparà un tram més del Passeig

Com cada darrer diumenge de mes, aquest proper diumenge 29 de gener torna el Mercat Antiguitats i col·leccionisme en un format més ampli: s’hi incorporen més...

Últimes notícies