Humans de l’Anoia: Xènia Castelltort Pedragosa

15 de gener de 2021

XÈNIA CASTELLTORT PEDRAGOSA

Igualadina de naixement, sóc actriu diplomada en art dramàtic a Barcelona i especialitzada en Shakespeare a Londres. Després d’uns anys allà em vaig traslladar a Buenos Aires on vaig continuar amb la meva carrera teatral i vaig poder descobrir el país.

Vinculada a la ciutat i al voluntariat des de la Jove Cambra d’Igualada durant més de 15 anys, on vaig conèixer el meu marit, em van obrir les portes del món de l’oratòria i el vaig combinar amb el món teatral. Un actor és veu, cos i emoció, un bon orador també.

D’aquí va néixer el meu projecte empresarial Express Yourselfi, una empresa de formació d’oratòria que treballem amb els instituts, les universitats, les empreses i amb sessions individuals perquè les persones passin de parlar a comunicar.

La notícia que m’agradaria llegir a La Veu de l’Anoia i Veuanoia.cat és…
L’atur juvenil ha baixat fins al 0% a l’Anoia i en conseqüència els joves s’han quedat a la comarca i poden adquirir habitatges dignes a preus assequibles ja que aquests han baixat a preus normals.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari