2.8 C
Igualada
Divendres, desembre 3, 2021

Humans de l’Anoia: Xènia Castelltort Pedragosa

XÈNIA CASTELLTORT PEDRAGOSA

Igualadina de naixement, sóc actriu diplomada en art dramàtic a Barcelona i especialitzada en Shakespeare a Londres. Després d’uns anys allà em vaig traslladar a Buenos Aires on vaig continuar amb la meva carrera teatral i vaig poder descobrir el país.

Vinculada a la ciutat i al voluntariat des de la Jove Cambra d’Igualada durant més de 15 anys, on vaig conèixer el meu marit, em van obrir les portes del món de l’oratòria i el vaig combinar amb el món teatral. Un actor és veu, cos i emoció, un bon orador també.

D’aquí va néixer el meu projecte empresarial Express Yourselfi, una empresa de formació d’oratòria que treballem amb els instituts, les universitats, les empreses i amb sessions individuals perquè les persones passin de parlar a comunicar.

La notícia que m’agradaria llegir a La Veu de l’Anoia i Veuanoia.cat és…
L’atur juvenil ha baixat fins al 0% a l’Anoia i en conseqüència els joves s’han quedat a la comarca i poden adquirir habitatges dignes a preus assequibles ja que aquests han baixat a preus normals.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

No tinc temps per pensar en l’estratègia!

Potser pensareu que aquesta frase l’escolto molt de tant en tant, però no és cert. Malauradament, els que tenim sensibilitat per l’estratègia empresarial i...

El Project Manager: Quan, com i per què

De forma conscient o no, les persones organitzem part de la nostra vida per projectes. Utilitzant una definició general, diríem que un projecte és...

Igualada Comerç rep el Premi Nacional de Comerç a la Generalitat

Aquest dilluns l’associació de comerciants Igualada Comerç va recollir de mans del president Pere Aragonès i del conseller Roger Torrent, el Premi Nacional de...

El ple municipal aprova les bases de les subvencions per pagar l’IBI

Dimarts es va dur a terme el ple municipal ordinari del mes de novembre de l’Ajuntament d’Igualada. En la part resolutiva es van aprovar...

Igualada prepara una Festa de Reis amb la “màxima normalitat possible”

Igualada tornarà a tenir aquest any la cavalcada de Reis després que l'any passat s'anul·lés per les restriccions de la covid. L'alcalde, Marc Castells,...
Compartir