20.2 C
Igualada
Dijous, juny 1, 2023

Humans de l’Anoia: Conxa Mora

CONXA MORA

Em dic Conxa Mora, vaig néixer un 24 d’abril a Barcelona fa prou anys per ser mare i àvia.
La meva vida ha estat distreta, vaig fer publicitat i màrqueting i he treballat a la ràdio i a agències de publicitat.

Vaig conèixer Igualada fa anys per feina, em van demanar fer unes intervencions com a locutora a Cadena 13. Jo treballava a la central de Barcelona. També vaig treballar a Radio Miramar, he cobert presentacions de Congressos, desfilades, concursos, i fins i tot he nat amb la unitat mòbil a cobrir fires. Era una altra època.

Anys més tard vaig entrar a treballar al psiquiàtric Benito Menni com a animadora sociocultural i ha estat la experiència més enriquidora laboralment.

També he fet exposicions de pintura i ceràmica i ara estic escrivint un llibre que es diu “Retratos de Mujer” i es tracta precisament d’això, de petites pinzellades de la vida de dones quotidianes amb històries ben interessants, espero el llegiu quan surti al mercat.

He vingut a Igualada per amor…. A la meva filla, gendre i nets. I la veritat és que m’agrada, és un lloc tranquil i acollidor, tinc uns bons veïns i aquest ambient de familiaritat, em recorda com era el meu barri a Barcelona. Bé, crec que ja he explicat com soc.

La notícia que m’agradaria llegir a La Veu de l’Anoia i Veuanoia.cat és…

“La humanitat comprèn que tots soms germans que compartim aquesta meravellosa terra i mai més hi haurà guerres ni violències. El nostre objectiu serà cuidar el planeta i que els nostres fills tinguin un món millor i sàpiguen agrair-lo i estimar-lo.”

Compartir

ESCRIU UN COMENTARI

Més notícies

La plaça de Diputat Provincial de l’Anoia, a l’aire per un grapat de vots

Quan tot semblava que el PSC podria substituir ERC en la plaça de Diputat Provincial del partit judicial d’Igualada a la Diputació de Barcelona,...

Igualada Som-hi celebra el suport rebut i haver pujat fins a ser segona força a l’Ajuntament

La candidatura d’Igualada Som-hi (PSC - Igualada Oberta) valora molt positivament el resultat obtingut a les eleccions municipals de diumenge i agraeix la confiança...

L’Hospital de dia Sant Jordi rep la visita de la biòloga del Col·lectiu Eixarcol·lant, Jana Peters

Aquest mes de maig, l’Hospital de dia Sant Jordi d’Igualada ha rebut la visita de la Jana Peters, biòloga i responsable de dinamització i...

Últimes notícies