Enric Conill presenta la seva proposta per l’alcaldia d’Igualada amb el suport de l’exlíder del PSC Antoni Dalmau

186

Ahir al vespre es va presentar el candidat d’Esquerra a Igualada, Enric Conill. Ho va fer en Ateneu que presentava un gran aspecte, amb tota la platea plena.

Després de veure una entrevista feta a El Cotxe i conèixer l’Enric Conill més personal, es va llegir la carta d’Oriol Junqueras dirigida a la ciutat d’Igualada i que va publicar La Veu en l’edició d’ahir divendres.

Abans de donar pas al candidat, la consellera de Salut, Alba Vergés, li va donar dedicar unes paraules, “les grans polítiques son aquelles que es fan al carrer, i trobar una persona com l’Enric, que vulgui una ciutat en equilibri és complicat”. També va sortir a l’escenari l’antic líder del PSC a Igualada i expresidentt de la Diputació de Barcelona, Antoni Dalmau, que va exposar que, per ell, “l’autèntica alternativa progressista i d’esquerres a Igualada és el projecte d’Esquerra”.

El candidat, Enric Conill, va començar el seu discurs dient que “vull ser el proper alcalde, ser regidor m’ha ajudat a viure intensament la ciutat. L’he pensat i imaginat en aquest 4 anys i ara vull que el meu projecte es faci realitat”.

Els tres eixos bàsics en què es centrarà el projecte d’Esquerra si arriba a l’alcaldia serà planificar i modernitzar, més oportunitats per les persones i evolució del model productiu laboral, va explicar Conill.

Entre altres propostes, el candidat a l’alcaldia per Esquerra també va plantejar planificar la ciutat urbanísticament a 30 anys vista, posant l’exemple de fer el Passeig Verdaguer un lloc d’estada i no de pas com fins ara.