El Teatre de l’Ateneu acull avui divendres la preestrena d’Orbital, dels Farrés Brothers

48

Avui divendres, 26 de juny, tindrà lloc l’última representació de l’Auditori Virtual al Teatre Municipal l’Ateneu. Es podrà veure una preestrena de l’espectacle Orbital de Farrés Brothers i Cia abans de les representacions al Grec, el Festival d’estiu de Barcelona. Orbital és un espectacle que gira al voltant de les relacions interplanetàries, les òrbites humanes i la ciència, fet amb poètica, amor i humor. La funció tindrà un preu de 5 euros i les entrades s’han de comprar en línia al web del teatre.

Atesa la situació sanitària provocada per l’episodi de la COVID19, hi haurà un aforament reduït i els espectadors hauran de seguir un protocol de seguretat a l’entrada i la sortida del teatre.

L’Auditori Virtual del Teatre Municipal l’Ateneu és una iniciativa emmarcada en el Pla de suport específic al sector cultural del Departament de Promoció Cultural de l’Ajuntament d’Igualada. En aquest marc, el diumenge 27 de juny, a les 6 de la tarda, es podrà veure un petit reportatge de l’espectacle pels espais virtuals facebook, instagramtv de @culturaigualada, al lloc web teatremunicipal.cat i al Canal Taronja Anoia.

Orbital
La Mariona, el Yuri i el Nil passen les hores jugant a marcians. L’univers forma part del seu joc, tal i com tots formem part de l’univers. Però arriba un moment en què les seves òrbites es bifurquen i es perden la pista. I passen els anys. Ara són adults. La Mariona és a punt de fer realitat el somni dels tres: viatjar de veritat cap a l’espai. Ella no vol marxar sense acomiadar-se. Ells volen acomiadar-se abans no marxi.
Es retrobin o no, la memòria es desperta, els jocs tornen i els astres tornen a fer constel·lacions impossibles. Orbital gira al voltant d’una abraçada pendent. I del llarg viatge de tres amics per fer-la real.