El premiat i aclamat “Rebota rebota y en tu cara explota”, aquest cap de setmana al Teatre de l’Aurora

21

Aquest cap de setmana arriba al Teatre de l’Aurora un dels espectacles més esperats de la Programació Setembre/Desembre 2019. Rebota rebota y en tu cara explota, d’Agnés Mateus i Quim Tarrida, una obra imprescindible de denúncia sobre la violència de gènere i la passivitat social. Aclamat per públic i crítica i guardonat amb tres premis.

Rebota rebota y en tu cara explota és un espectacle imperdible que mira de cara el flagell social de la violència contra les dones. Un manifest escènic rotund, que utilitza la poesia, la ironia i la denúncia directa per enfrontar el públic amb realitats incòmodes, algunes dolorosament evidents i altres vergonyosament integrades a la normalitat.

Amb Hostiando a M es van unir els universos creatius d’Agnés Mateus i Quim Tarrida. Ella, performer entrenada en la singularitat teatral de Roger Bernat, Juan Navarro, Rodrigo García i Simona Levi. Ell, artista multidisciplinari vinculat al còmic, l’art conceptual i la música. Rebota, rebota y en tu cara explota és la confirmació del seu projecte, que ha visitat grans festivals com Temporada Alta i el Festival TNT, i ha estat guardonat amb el Premi de la Crítica 2017 a Noves Tendències, el Premi FAD Sebastià Gasch Aplaudiment 2019 i el Premi Butaca 2018 a les Noves Aportacions Escèniques.

Horari i venda d’entrades
Les representacions de Rebota rebota y en tu cara explota, tindran lloc divendres 4 i dissabte 5 d’octubre a les 21 h i diumenge 6 d’octubre a les 19 h. Després de la funció de divendres, els espectadors podran compartir les seves opinions en una tertúlia que obrirem amb els membres de la companyia. Les entrades tenen un cost de 16 € i 13 € (amb els descomptes habituals) es poden adquirir per Internet i a la taquilla del Teatre de l’Aurora (a la plaça de Cal Font) una hora abans de cada funció. Més informació a www.teatreaurora.cat.