El Physic CB Igualada guanya d’un el Castellbisbal

Club Bàsquet Igualada - Foto CBI - La Veu de l'Anoia - VeuAnoia.cat
7 de febrer de 2016

El Physic CB Igualada es va imposar dissabte al CB Castellbisbal a les Comes per un punt, 76-75. El partit va començar amb un intercanvi de bàsquets per part dels dos equips. Un joc ràpid i poc travat va mantenir el parcial igualat, 21-24 a favor de l’equip visitant. En el segon quart la defensa es va endurir, augmentant les faltes personals i portant els dos equips a la línia de tir lliure. El segon període va ser pels igualadins, amb un parcial de 18-17, que deixava un resultat de 39-41 a la mitja part.

CB Igualada - CB Castellbisbal febrer 2016

A la represa, els jugadors de Raül Caballero i Pep Piqueras van aixecar el cap i van recuperar moltes pilotes, aprofitant el seu encert des de les línies exteriors, anotant 4 triples en aquests deu minuts. Per la seva banda, els jugadors de Raül Martínez van saber crear moltes situacions de bàsquets fàcils, que igualaven el parcial, 19 a 19, amb 58-60 per afrontar els últims deu minuts del partit.

En l’últim quart, els jugadors del Physic CB Igualada van potenciar el joc interior van seguir provant d’encistellar des de la línia de triple. Els jugadors de l’equip visitant van mantenir la igualada gràcies al seu encert en els tirs lliures.  Finalment, amb un parcial de 18-15, el Physic CB Igualada s’enduia la victòria en un altre final de partit d’infart i per la mínima, 76-75.

5 inicial Physic CB Igualada: M. Moliner, E. Burgès, J. Torres, A. Del Hoyo, E. Tejero.
5 inicial CB Castellbisbal: H. De Castro, S. Solé, R. Guardia, F. López, MI. Mañés.

Anotació Physic CB Igualada A: M. Moliner (11), R. Riu (3), E. Burgès (8), J. Torres (2), C. Fons (-), A. Gual (2), A. Del Hoyo (14), X. Creus (13), S. Laguarta (3), M. Benito (4), E. Tejero (14), P. Camí (2).

Anotació CB Castellbisbal: M. Ruf (8), H. De Castro (1), D. Camacho (4), D. López (2), S. Solé (2), A. Camprubi (2), R. Guardia (21), A. Camprubi (8), F. López (7), A. Fígols (-), Q. Pan (0), MI. Mañés (20).

Parcials: 21-24, 18-17 (39-41), 19-19 (58-60), 18-15 (76-75).

Àrbitres: D. Mendoza, E. Sandias.

(Fotos: CB Igualada)