Bou s’endú la segona prova del Mundial a Barcelona

1226

Bou Trial Indoor Barcelona - Foto captura Esport 3 - La Veu de l'Anoia - VeuAnoia.cat

El pilot pierenc Toni Bou va ser el guanyador del segon enfrontament del Mundial de trial, a la prova Trial Indoor Barcelona. Bou iguala així Raga, que va ser primer a l’estrena de la competició, a Sheffield. Va ser la desena victòria a Barcelona per a “Dinamita” Bou, la vuitena consecutiva.

Bou Trial Indoor Barcelona cara 2 - Foto captura Esport 3 - La Veu de l'Anoia - VeuAnoia.catEls quatre catalans es van classificar per a la final de la prova, amb Toni Bou amb zero penalitzacions, Raga amb 7 punts, Albert Cabestany amb 8 i Jeroni Fajardo amb 12. Bou va aconseguir mantenir-se a zero fins a la zona número 4, mentre els seus competidors penalitzaven per tocar amb peus o amb el càrter als obstacles.

A la impossible cinquena zona Bou va caure des de dalt de l’obstacle, des de força alçada i enduent-se per davant una càmera de televisió, però sense fer-se mal. Van suposar els primers punts de penalització per al pilot anoienc.

Tot es va decidir a l’última zona, la muralla, després que Bou també penalitzés a la sisena zona. Un peu de Raga va donar la victòria matemàtica a Bou, que va acabar la competició amb 10 penalitzacions.

La propera cita, la tercera prova de les quatre que té aquest curt mundial, serà el 19 de març a Àustria.