El Monbus CB Igualada segueix sumant victòries

59

Després de guanyar a Vic el passat dissabte, tocava rebre a les Comes a l’Arenys Bàsquet. El partit començava complicat pels igualadins, que es veien clarament superats per un conjunt visitant que es mostrava letal des de la línia de 6,75. Amb 4 triples anotats en el primer període col·locaven un marcador de 18 a 26.

Els blau-i-grocs pujarien la seva producció ofensiva al segon període anotant 24 punts però no aconseguirien tancar l’aixeta de triples visitant que en ficarien 4 més aquest segon període, deixant un marcador de 42-46 en finalitzar els primers 20 minuts de joc.

Els igualadins no estaven completant un bon joc, però es mantenien dins del partit. A la represa, mitjançant una gran defensa (deixant a l’Arenys en només 12 punts aquest període) i l’encert de 3 punts de Pau Camí (3 triples anotats en aquest període), els locals col·locaven l’igualada en el marcador al termini dels 30 minuts de joc (58 -58).

L’últim quart va seguir la tònica del 3r, una gran defensa igualadina no permetia anotar als
visitants i els deixava només en 10 punts en 10 minuts per sentenciar la victòria local amb un marcador de 73 a 68.

Victòria del Monbus CB Igualada que els col·loca amb un balanç de 8 victòries i una derrota i permet mantenir el lideratge de la conferència C-A de lliga EBA.

Fitxa tècnica
Sergi Carrión (0), Miquel Benito (2), Pape B. Sall (3), Edu Burgès (14), Jordi Torres (2), Carles Fons (8), Jaume Torres (4), Pau Camí (10), Oriol Mateu (2), Edu Tejero (18), Roger Pérez (10).