15.3 C
Igualada
Saturday, February 4, 2023

EL CF Vilanova, decebut amb el canvi de criteri de la Federació que no els permet pujar a Tercera Catalana

El CF Vilanova ha emès un comunicat per expressar la seva decepció davant la Federació Catalana de Futbol en relació a la resolució de la classificació de la temporada 2019-2020. El club assegura que la Federació ha adaptat i modificat la normativa, que atorga la tercera posició al CF Vilanova i li pren l’oportunitat d’ascens.

El president del club, Carles Fernández, ha explicat a Ràdio Nova que no entén el canvi de criteri de la Federació, “que es contradiu a ella mateixa si tenim en compte el que va publicar a la circular 31”. En aquest document es parla de mantenir la classificació tenint en compte els resultats del 13 de març, en canvi, diu Fernández, la modificació dels criteris de la Federació afecta en l’ordre de la classificació amb data 28 de maig.

Carles Fernández, president del CF Vilanova

El president del CF Vilanova assegura que mantenen contacte permanent amb la Federació a través del president de la delegació de l’Anoia, Francesc Borrega, però assegura que, de moment, no han rebut cap explicació ni cap resposta a les demandes del club vilanoví.

L’ànim de l’equip no passa pel millor moment, explica Carles Fernánez. Estan decebuts amb la decisió de la Federació que els ha pres, d’una revolada, “la il·lusió de pujar de categoria”. Malgrat tot, diu Fernández, “estem orgullosos dels èxits que ha aconseguit l’equip, històric a la comarca, i continuarem lluitant a Quarta Catalana sense cap complexe”.

El president del CF Vilanova reconeix que la prioritat en aquests moments és “solucionar la pandèmia que ens està afectant amb tanta agressivitat i emportat-se als nostres éssers estimats. El futbol, diu, és secundari, però exigim el màxim respecte cap al nostre club”.

Des del CF Vilanova, el seu president Carles Fernández, ha transmés el seu respecte i les felicitacions als equips de La Pobla i l’Esparreguera, pel seu ascens de categoria i assegura que el club es prepara per viure una nova temporada amb nous reptes per assolir.

Compartir

Més notícies

A propòsit del 24 de gener, dia de Sant Francesc de Sales, Patró dels Periodistes

Aquest 24 de gener se celebrava el dia de Sant Francesc de Sales, Patró dels Periodistes, amb un ofici religiós, a la parròquia de...

“Els grans temes i els grans fets és millor desenvolupar-los a partir d’una única idea”

Entrevista a Paco Poch, productor de “Sis nits d’agost”, millor pel·lícula per a televisió als XIV Premis Gaudí El productor de cinema igualadí Paco Poch...

Vallbona promociona la gimcana virtual dels bandolers

L’Ajuntament de Vallbona d’Anoia està promocionant la gimcana virtual ‘Bandolers a la recerca del tresor’ a mitjans catalans de gran tirada com Descobrir Catalunya...

Últimes notícies