Creu Roja organitza una recollida de material escolar per donar-lo a famílies vulnerables
C

2 de setembre de 2020

Amb l’arribada del setembre també comença el nou curs escolar i les despeses que han d’afrontar les famílies són més elevades. Per a poder minimitzar els efectes de la crisi entre les famílies més vulnerables, la Fundació Solidaritat Carrefour i Creu Roja, per dotzè any consecutiu, engeguem la campanya “Tornada a l’escola solidària” amb l’objectiu de recollir donacions en forma de material escolar nou que es destinarà als infants de la comarca que més ho necessitin.

L’acte central de la campanya es durà a terme aquest divendres 4 i dissabte 5 de setembre, on els voluntaris de Creu Roja estaran presents al centre comercial Carrefour de l’Avinguda Països Catalans d’Igualada en el seu horari d’obertura, de 9 a 21 h., per explicar en què consisteix aquesta iniciativa i recollir les donacions de material escolar, que es recomana que siguin: estoig, motxilla, joc de regles, maquinetes, bolígrafs, compàs, tisores, carpetes, llibretes, paper A-4, calculadora, colors i rotuladors.

Una vegada acabat l’acte central, la Fundació Solidaritat Carrefour, farà entrega a Creu Roja d’una donació de material similar al recollit entre els clients de l’establiment, i que servirà per confeccionar els lots que s’entregaran a les famílies amb dificultats.

S’anima a tots els ciutadans a participar en aquesta iniciativa i a fer-ne difusió a les xarxes socials mitjançant l’etiqueta #tornadaescolasolidaria.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus necessari un canvi en el govern de la Generalitat?