L’Igualada Rigat avança a semifinals de la Lliga Catalana

2 de setembre de 2020

L’Igualada Rigat ja és a semifinals de la Lliga Catalana d’hoquei, una eliminatòria que disputarà demà dijous contra el CE Noia, de l’exentrenador arlequinat, Ferran López. En el partit de quarts de final, jugat aquest dimarts, els igualadins es van desfer del Calafell amb un resultat de 4 a 2.

En una primera meitat d’atacs molt ràpids a les dues bandes de la pista, amb un alt grau d’intensitat i esforç per part de tots els jugadors de pista, els igualadins van poder anar-se’n als vestidors amb 2 gols d’avantatge (2-0), tots dos marcats pel vilanoví Roger Bars, un d’ells de penal marcat d’un tir molt potent. En aquesta primera part, els igualadins han tingut més opcions que les penedesencs de sumar més gols, però no han aconseguit marcar en diversos atacs en superioritat dels que han disposat. Tot i així, Elagi Deitg, com ja és habitual ha hagut d’intervenir en diverses ocasions, amb un molt bon rendiment.

La segona part, amb un Calafell a l’atac per intentar remuntar el partit, l’Igualada ha hagut de patir més en defensa. Els calafellencs reduïen distàncies al minut 7, però Bernat Yeste, que ja va marcar en l’eliminatòria de vuitens contra el Lleida, va tornar a ampliar l’avantatge a dos gols. Aquesta diferència, però, es va mantenir poca estona al marcador, ja que un minut més tard els de Calafell tornaven a escurçar distàncies amb un gol de penal. D’aquí fins el final, noves accions de mèrit d’Elagi Deitg per seguir aguantant la victòria fins que Sergi Pla, sobre la botzina, marcava el definitiu 4 a 2.

El partit de semifinals contra el CE Noia es disputarà aquest dijous a 2/4 de 7 de la tarda al Pavelló Municipal de Vic, retransmès en directe per Esport 3. El guanyador d’aquest partit disputarà la final, aquest proper dissabte, contra el guanyador del Barça-CH Caldes.