Creu Roja i la Fundació Carrefour preparen una recollida solidària de material escolar

31 d'agost de 2022

Amb l’arribada del setembre també comença el nou curs escolar i les despeses que han d’afrontar les famílies són més elevades, i més enguany on tots els preus s’han incrementat. Per a poder minimitzar els efectes d’aquesta despesa extraordinària entre les famílies més vulnerables, la Fundació Solidaritat Carrefour i Creu Roja, per catorzè any consecutiu, engeguen la campanya “Tornada a l’escola solidària” amb l’objectiu de recollir donacions en forma de material escolar nou que es destinarà als infants de la comarca que més ho necessitin.

L’acte central de la campanya es durà a terme aquest divendres 2 i dissabte 3 de setembre, on els voluntaris de Creu Roja estaran presents al centre comercial Carrefour de l’Avinguda Països Catalans d’Igualada en el seu horari d’obertura, de 9 a 21 h., per explicar en què consisteix aquesta iniciativa i recollir les donacions de material escolar, que es recomana que siguin: estoig, motxilla, joc de regles, maquinetes, bolígrafs, compàs, tisores, carpetes, llibretes, paper A-4, calculadora, colors i rotuladors.

Una vegada acabat l’acte central, la Fundació Solidaritat Carrefour, farà entrega a Creu Roja d’una donació de material similar al recollit entre els clients de l’establiment, i que servirà per confeccionar els lots que s’entregaran a les famílies amb dificultats.

Des de Creu Roja animen a tots els ciutadans a participar en aquesta iniciativa i a fer-ne difusió a les xarxes socials mitjançant l’etiqueta #tornadaescolasolidaria.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus que els partits polítics arribaran a un acord per formar govern o es repetiran eleccions?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta