10.8 C
Igualada
Divendres, 8 desembre 2023

Un article de

Cora Salas i Eduard Fábregas s’emporten medalla dels Campionats d’Espanya d’atletisme
C

Publicitat

L’atleta del C.A. Igualada Petromiralles Cora Salas, va assolir una brillant 2a posició i el sots campionat estatal en la prova del Salt de Llargada corresponent als 99ens Campionats d’Espanya Absoluts, disputats en doble jornada de dissabte i diumenge passats a l’Estadi Camilo Cano de La Nucía (Alacant). Les proves comptaren amb la participació de les primeres figures de l’atletisme estatal, ja que eren selectives per decidir l’equip estatal que participarà al Campionat del Mon dels propers 27 de Setembre al 6 d’Octubre a Doha (Qatar). Més de 600 atletes competiren a La Nucía, amb un alt nivell de marques i amb la transmissió televisiva de Teledeporte – RTVE – i per Internet al web de la Rfea.

Hi van participar 3 atletes del CAI Petromiralles, assolint 1 medalla d’Argent, 2 places de finalista i destacades actuacions i registres en les diferents proves, i l’entrenador del CAI i atleta de l’Intec Zoití d’Osca Eduard Fàbregas, què va assolir la medalla de bronze en Salt d’Alçada, en una memorable actuació global.

Va sobresortir l’actuació de Cora Salas, assolint una brillant 2a posició i medalla de plata en la prova del Salt de Llargada femení, amb un millor intent de 6,09 m., únicament superada per l’atleta del València Esports Fatima Diame, campiona estatal.

Eduard Fàbregas, atleta Sub-23 de l’Intec-Zoití d’Osca i entrenador del CAI, assolia una gran 3a posició i el bronze en el Salt d’Alçada masculí, amb un millor intent de 2,14 m. en una disputada final dominada per Carlos Rojas – Unicaja Jaén – amb 2,17 m., seguit de Simon Siverio – Tenerife Caja Canarias – amb 2,14 m., i per davant de l’internacional Miguel Angel Sancho – Playas de Castellón – 4t classificat, també amb 2,14 m. Marc Sànchez, era 8è en la prova -plaça de finalista-, amb un millor intent de 2,05 m.

Nora Taher, atleta Sub-23, assolia una destacada 6a posició en el Triple Salt femení, amb un millor intent de 12,89 m., assolint plaça de finalista, en la prova dominada per la internacional de l’Adidas Ana Peleteiro.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies