Càstig excessiu a l’Igualada Rigat a la seva visita a La Coruña
C

15 d'abril de 2019

L’Igualada Rigat va perdre per 7-2 en el partit que el va enfrontar al Deportivo Liceo, en el partit pertanyent a la 25a jornada. El marcador va ser molt més ampli del que es va veure a la pista, amb un joc conservador i en diversos trams del partit, igualat.

El matx va començar costa amunt per l’Igualada Rigat, amb un gol de Sergio Miras quan només era el primer minut de joc. Els arlequinats van buscar l’empat, en un tram del partit on es va veure un intercanvi de cops, sense dominador clar i amb bones intervencions dels porters. Els homes de Ferran López van empatar al minut 10, per mitjà d’Oriol Vives, que no va celebrar el gol al seu ex equip.

L’alegria va ser curta perquè Martín Payero va tornar a avançar els gallecs a la jugada següent. El partit va adoptar una tònica molt similar; el Deportivo Liceo es mantenia fort a casa i demostrava la seva qualitat de segon classificat, però l’Igualada Rigat va saber defensar-se i no patir en excés. Tot i això, Marc Coy va tornar a avançar el Liceo a falta de sis minuts i amb el 3-1 es va arribar al descans.

A la represa, Jordi Méndez va reduir distàncies quan s’havien jugat dos minuts, però com ja va passar a la primera part, Josep Lamas va anotar de forma immediata i va establir el 4-2. Aquest resultat es va mantenir durant gairebé nou minuts, un tram on els dos equips van alentir el ritme de joc i no es va gaudir d’ocasions clares.

Els gallecs van estar molt encertats i en els minuts 37 i 38, on Carlo Di Benedetto i Marc Coy van anotar dos dianesmés i el marcador va pujar al 6 a 2. Roger Bars va veure una targeta blava al minut 43, quan el Liceo ja estava a nou faltes. Carlo Di Benedetto va ser l’encarregat d’executar-la i va batre a Elagi Deitg, fent el 7 a 2 definitiu. Els arlequinats van tenir l’ocasió de reduir distàncies amb una falta directa per la desena falta del Liceo, però Sergi Pla no va poder transformar-la.

L’Igualada Rigat no tornarà a jugar fins el 27 de març, dia que el Barça Lassa visitarà el Pavelló de Les Comes, on es podria proclamar campió de lliga.