Calaf es prepara per a la Festa del Pellofa

61

Un any més, des de l’Associació La Polseguera de Calaf en col·laboració amb la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament organitzen la Festa del Pellofa, el carnaval de Calaf, que tindrà lloc avui divendres 28 i demà dissabte 29 de febrer.

El divendres 28 de febrer a les 10.30h començaran les activitats amb una rua escolar de carnestoltes on hi participaran la llar d’infants, l’escola i l’institut. A les 11.30h, al pati de l’Escola es realitzarà l’espectacle infantil “Que comenci la festa” amb Jaume Ivars.

A partir de les 22.30 h a l’envelat situat al pàrquing de l’antiga serradora tindrà lloc la “Club Super 3 Party”, on es convida a tothom a venir disfressat d’algun personatge de dibuixos animats. A més, aquest any es repetirà el torneig de “beer pong”. Durant la nit, tres disc joqueis amenitzaran la festa: dj Desviades, dj Stop the Drama i Virgi Energy.

El matí del dissabte 29 de febrer es durà a terme el concurs de botigues. La comissió de carnaval passarà pels establiments participants per veure l’ambientació i disfresses dels botiguers.

A les 16.30 hores s’iniciarà, des del Casal de Calaf, la Gran Rua del Pellofa amb el concurs de carrosses i comparses. El recorregut estarà amenitzat per diferents batucades i culminarà amb el pregó de les Reines Pellofa i l’entrega de premis a l’envelat. A més, en acabar hi haurà una estona de música enllaunada perquè els més petits puguin gaudir també de la seva revetlla.

A les 21.00 hores tindrà lloc la XIV Mamada, el multitudinari i popular corre bars de carnaval, que començarà a la plaça dels Arbres. Recorrerà diversos bars de Calaf i s’acabarà a l’envelat al ball de disfresses.

Seguidament, a les 00.00 hores, tindrà lloc el Gran Ball de disfresses que enguany comptarà amb la música de l’Orquestra Mitjanit, Sixtus i dj Markus Wolf. A les 03.30 de la matinada hi haurà l’entrega de premis a les millors disfresses participants en el ball. El preu per entrar és de 5 euros per a persones disfressades i 7 euros per a no disfressades.