Arriba el Campus d’estiu de bàsquet del CB Igualada

100

Aquest estiu, el Club Bàsquet Igualada organitza un campus d’estiu obert a tothom qui tingui ganes de millorar el seu joc o senzillament tingui ganes de gaudir d’aquest esport.

Obert per a petits i grans, a partir dels quatre anys fins a juvenils, el campus tindrà lloc a Les Comes i vol ser un conjunt d’entrenaments per a millorar la tècnica però també per a gaudir al màxim d’aquest esport.

Cada sessió tindrà una part d’escalfament i tornada a la calma, dirigit pel preparador físic del club Albert Duocastella. A partir d’estacions dinàmiques, cada dia els jugadors seran tractats per tots els entrenadors: Roger Pérez, jugador del Monbus CB Igualada i entrenador de la base del club, Judit Lamolla, jugadora del Sènior Femení A, Miquel Benito, jugador del Monbus CB Igualada i coordinador de femení del CBI, Marina Prat, entrenadora de la base i jugadora en actiu, Pau Benito, entrenador de la base i jugador en actiu i Sergi Alamillo, entrenador del Sènior Femení A, Sènior Masculí B i de la base del CB Igualada. Tots ells tractaran temàtiques setmanals: tir, 1 contra 1, bot, passi, defensa… Els divendres es dedicaran a la part més lúdica: finals de competició, concursos de tir, habilitats… així com piscines de contrast (gel i calor) per ajudar a recuperar la musculatura.

Els horaris són, pels petits (2006-2015) de 17.30h a 19h i els grans de 19h a 20.30h. El preu és de 30€/setmana o bé 7€/dia. Està obert durant cinc setmanes, des del 24 de juny fins a l’última setmana de juliol.

Les inscripcions es faran online i el pagament es farà en efectiu al club. Per a qualsevol dubte, us podeu adreçar a coordinacio3cbi@gmail.com