7 d'octubre de 2024

L’anoienc Gerard López, segon a la cursa Júnior de la Salomon Ultra Pirineu

Redacció
Gerard López, corredor anoienc de curses de muntanya / Arxiu

El jove atleta anoienc especialista en curses de muntanya de la UECANOIA, Gerard López, va classificar-se en segona posició a la cursa Júnior Pirineu, corresponent a la darrera edició de l’esdeveniment Salomon Ultra Pirineu, celebrat el passat cap de setmana a Bagà.

López va entrar en segona posició per darrere de Biel Sagués, guanyador de la cursa. El de l’Anoia va completar els 12 Km – amb gairebé 1.000 metres de desnivell positiu – en 1:02:17h. El podi el va completar Bernat Ferrer.

Marc Bernades, cinquè a la prova Ultra; Sheila Avilés, sisena a la prova de Mitja Marató

L’anoienc Marc Bernades va completar en 10:53:49h la prova d’Ultra Marató, amb un total de 100 Km i 6.600 metres de desnivell positiu. Bernades, que va arribar a passar en segona posició en els primers trams de la cursa, va ser cinquè en una prova guanyada per Dmitry Mityaev.

La montbuienca Sheila Avilés, per la seva banda, va finalitzar en sisena posició la Mitja Pirineu, amb un recorregut de 21 Km i 1.200 metres de desnivell positiu. Avilés va completar el recorregut en 1:50:05h, a menys d’un minut de la quarta i cinquena classificades. La francesa Emilie Menuet va ser la vencedora de la prova.