Alumnes de 6è de l’escola La Torre finalistes del concurs “El gust per la lectura”
A

10 de juny de 2019

Els alumnes de 6è de primària de l’escola La Torre de La Torre de Claramunt han estat nomenats finalistes, juntament amb una altra escola, en la XXIV edició del concurs “El gust per la lectura” en la modalitat B1 -Alumnes de cicle superior d’educació primària- que convoca anualment el Servei d’Immersió i Acolliment Lingüístics del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

El treball presentat ha estat inspirat en el llibre El lladre de gorres, de l’autora Cornelia Funke. Es tracta d’un enregistrament en vídeo on es representa un programa de notícies sobre enigmes i misteris, que l’han titulat com “Misteris TV”. Ha estat orientat i coordinat per la mestra Maria Calvo, i elaborat i protagonitzat pel grup d’alumnes de sisè. En ser l’últim any que els nostres alumnes són a l’escola, aquest reconeixement a la tasca duta a terme ha estat un brillant colofó de comiat que premia el seu entusiasme i compromís.

L’entrega de premis va tenir lloc el dia 5 de maig al CaixaForum de Barcelona. Dels 300 treballs presentats en les diferents categories a tot Catalunya, 200 van ser seleccionats i finalment 8 propostes van arribar a la final. L’escola torredana va ser l’única de l’Anoia i el premi va consistir en 300 € per la compra de llibres per la biblioteca del centre i una samarreta i un llibre per cada nen.

L’escola participa des de fa tres cursos en aquest Programa per la qualitat de les lectures i les molt interessants propostes didàctiques, raó per la qual se sent molt satisfeta d’haver estat seleccionada com a finalista.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Et semblaria bé fer el debat electoral a la Catalunya Nord?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta