30 de novembre de 2018

26 futurs metges anoiencs becats de nou per MIPS Fundació Privada

El passat divendres 23 de novembre MIPS FUNDACIÓ PRIVADA va celebrar l’acte de lliurament de la novena edició del programa de beques per a futurs metges. L’acte va tenir lloc al nou centre mèdic de MIPS, al Passeig Verdaguer 114 d’Igualada.

Per novè any consecutiu aquesta entitat igualadina ha renovat el seu programa de beques, i un any més ha augmentat la dotació econòmica, vist l’èxit de la convocatòria. Aquesta ampliació del programa ha estat possible gràcies a la col·laboració de Mútua Igualadina de Previsió Social MPS a Prima Fixa amb una aportació de 12.000 euros i a la col.laboració de Mútua Igualadina Fundació Privada amb una dotació de 7.000 euros.

L’acte de lliurament de les beques va comptar amb la presència de Marc Castells, Alcalde d’Igualada, Joan Prats President de MIPS FUNDACIÓ PRIVADA, Salvador Balcells, sotspresident de Mútua Igualadina de Previsió Social, i d’altres col·laboradors d’aquestes entitats, així com la dels estudiants becats i els familiars que els van voler acompanyar.

Els estudiants becats d’aquesta convocatòria són: Cristina Amorós i Robles, Clàudia Bausili i Riba, Sara Biosca i Caro, Maria Borràs i Borràs, Marta Colet i Velasco, David Escalante i Àlamo, Assumpció Ferran i Pablo, Marina Garcia i López, M. Teresa Guarro i Carreras, Berta Jorba i Riba, Marta Llorens i Marsal, Mar Luque i Luna, Aleth Martí i Saumell, Sofia Melero i Iglesias, Marta Muñoz i Sanchez, Marina Pelfort i Moreno, Arnau Peñalver i Piñol, Enric Prats i Bacardit, Anna Ribaudí i Compte, Cristina Rica i Grau, Laia Rius i Borrell, Mar Salazar i Raich, Aina Sanchez i Quin, Andrea Sanz i Llorente, Marta Tormo i Ratera, i Xènia Vilardell i Alonso.

La MIPS Fundació Privada és una entitat sense ànim de lucre que segueix una clara política de reinversió dels resultats generats. Bona mostra d’aquesta filosofia són aquestes beques per als estudiants de medicina.

Comparteix l'article:

Comenta aquest article: