30 de novembre de 2018

Dos detinguts per robatoris a les àrees de Servei del Bruc i Jorba

Agents dels Mossos d’Esquadra de la Unitat Operativa de Mobilitat de la Divisió de Transport van detenir el dimecres, 28 de novembre, una dona i un home, de 30 i 51 anys, de nacionalitat peruana i veïns de Barcelona, com a presumptes autors de dos delictes de furt.

A principis d’octubre la Unitat Operativa de Mobilitat va detectar un augment de robatoris a l’interior de vehicles de transportistes que s’aturaven en àrees de servei de l’autovia A-2.

Arran de les investigacions es va esbrinar que la dona distreia les víctimes per robar-los les joies o diners que portaven a sobre o tenien a l’interior del vehicle. Pel que fa al seu còmplice, era l’encarregat de traslladar-la per les diferents àrees de servei.

Amb aquest modus operandi acostumaven a robar als transportistes perquè habitualment són gent que està de pas, i de vegades no denunciaven per falta de temps o pel poc valor dels objectes robats.

Durant la investigació els agents també van constatar que els lladres llogaven vehicles per desplaçar-se per tota l’autovia A-2 i l’autopista AP-7 en horari nocturn. D’aquesta manera podien cometre els furts passant més desapercebuts.

Finalment, el 28 de novembre els mossos van localitzar i detenir els dos sospitosos a Barcelona i van recuperar part de les joies robades.

De moment se’ls relaciona amb dos fets a la comarca de l’Anoia. Un va ser a l’Àrea de Servei del Bruc i un altre a l’Àrea de Servei de Jorba. El valor dels dos furts supera els 2.500 euros, entre joies i diners en efectiu.

La investigació continua oberta, ja que els investigadors no descarten que estiguin implicats en més fets similars.

Els detinguts van passar el mateix dia 28 a disposició del Jutjat d’Instrucció número 1 d’Igualada, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Comparteix l'article:

Comenta aquest article: