La primera funció dels Pastorets de Calaf serà el dia de Nadal

28

Com mana la tradició a Calaf, per Nadal cada ovella al seu corral, i a la tarda no es pot faltar a la primer funció de la temporada de Pastorets al Casal.

Enguany se celebra el Centenari dels Pastorets de Josep M. Folch i Torres, que és la versió que durant més de 90 anys es representa a Calaf i que edició rere edició han anat evolucionant, i s’han guanyat el que molts dels espectadors que han passat per la platea del Casal han dit: Els Pastorets més espectaculars de Catalunya.

Diumenge passat, en l’assaig general es va poder comprovar que tot és a punt. Tècnics, escenografia, il.luminació, so, maquillatge i perruqueria, regidors, personal de sala, vestuari i actors van fer el que podríem qualificar com a una “funció privada”, ja que tot va funcionar amb la seriositat i la sincronització que l’espectacle mereix.

Amb algunes novetats respecte l’any passat, Els Pastorets de Calaf, sota la Direcció de Josep Garriga, i la seva inestimable banda sonora escrita per Mn. Valentí Miserachs i interpretada per la Cobla Sant Jordi – Ciutat de Barcelona i el cor ArsINova, aixecaran teló el dia de Nadal a les 19:00 h.

Les properes funcions seran els dies 8, 15, 22 i 29 de gener de 2017 a les 17:30 h.

Els Pastorets Infantils de Calaf col·laboren amb la Marató de TV3

El diumenge passat, 18 de gener, els Pastorets Infantils de Calaf van obrir les portes al públic l’assaig general de la primera part.

El nombrós públic que va assistir-hi, que va gaudir de valent, va poder fer una aportació voluntària que serà donada a la Marató de TV3. L’import total d’aquesta col·laboració és de 728 €.

Per aquesta tercera edició dels Pastorets Infantils, sota la direcció d’Eloi Fonoll i la col·laboració de l’Escola Municipal de Música de Calaf, s’han incorporat moltes novetats pel que fa a escenografia, amb espectaculars projeccions i efectes especials, i també alguna sorpresa interpretativa, ja que es podrà comprovar que alguns dels actors són quelcom més que això.

Les funcions seran els dies 1 de gener a les 19:00 h. I els dies 6 i 7 de gener a les 18:00 h.

La venda d’entrades anticipada, en amb dues versions dels Pastorets pot fer-se online a: entrades.casaldecalaf.cat