La Fira de Nadal de Piera compleix amb les expectatives gràcies al munt d’activitats

58

Una cinquantena de parades van participar en la 8a edició de la Fira de Nadal que es va celebrar dissabte passat al llarg del carrer Sant Cristòfol. L’objectiu de la iniciativa, organitzada per la regidoria d’Empresa i Ocupació, era potenciar el comerç local. Els visitants van gaudir d’una gran diversitat de productes i d’activitats entre les quals no van faltar els inflables, la batukada dels Diables de Piera i la visita d’uns Pare Noel, que van oferir una coreografia dirigida per l’escola de ball Dance Luxury.

D’altra banda, prop d’un centenar d’alumnes de P3 a 6è de les escoles Creixà, Les Flandes, Apiària i Herois del Bruc van participar en el recital de poemes nadalencs que organitzava Ràdio Piera. El programa està disponible al podcast dins de ‘Programes especials’ de la pàgina web de l’emissora i, per altra banda, es tornarà a emetre el dia de Nadal a les 11 h. El mateix dissabte, la companyia Pelmànec va oferir l’obra Don Juan, un monòleg amb titelles protagonitzat per Miquel Gallardo i dirigida per Maria Castillo. La iniciativa estava organitzada per l’Associació de Dones de Piera.

Diumenge també va ser un dia ple d’activitats diverses. Una desena de persones van participar en una sortida organitzada per Piera Turisme que va portar els pierencs i pierenques per l’entorn de la vila, visitant El Bedorc, La Coma, la riera Seca, el riu Anoia, el camí del Matà i la pineda de Can Ferrer del Coll. Va ser una activitat solidària que, de forma conjunta amb la Piscina de Piera, va servir per recaptar diners per col·laborar amb la Marató de TV3.

El tradicional concert de les corals pierenques Xicoira i Tríola va omplir al migdia l’església de Santa Maria de Piera. L’esdeveniment va comptar també amb una breu representació dels Pastorets després de la missa parroquial. També a l’església, el concert de Nadal del grup parroquial Els Pedaços tancava un cap de setmana molt nadalenc.

Dissabte i diumenge també s’ha pogut visitar també una mostra col·lectiva de pintors i escultors de la comarca de l’Anoia. Aquesta, que es pot veure els caps de setmana des del passat 10 de desembre, es podrà visitar també els dies 25 i 26 de desembre, de 18 a 21 h.

Consulteu la programació de Nadal a www.viladepiera.cat.