L’Igualada Rigat es deixa anar en els últims 15 minuts i cau derrotat

24 de febrer de 2020

IGUALADA RIGAT 3
CH CALDES 7

L’Igualada Rigat va perdre per 3 gols a 7 en el partit que l’enfrontava al Caldes, derrota que els fa perdre la quarta plaça – tot i que hi ha un empat a 40 punts amb el CE Noia, que és tercer -. Després d’una primera part molt igualada, els del Vallès Oriental van reeixir al segon temps i van sentenciar el partit, després d’una jugada que va anul·lar l’hipotètic 3 a 1 a favor de l’Igualada Rigat que va desconnectar als arlequinats del matx.

A la primera part, els igualadins van remuntar un gol inicial i matiner de Ferran Rosa amb una diana de Roger Bars, en la segona acció d’un llançament de penal, i una altra de Tety Vives, amb un tir llunyà a mitja alçada. Amb el 2-1 i una primera part igualada es va arribar al descans.

A la segona part, passada la mitja hora de joc, Jordi Méndez va fer el que podria haver estat el 3 a 1. La pilota semblava haver entrat però Gerard Camps, el porter visitant ha va treure la bola ràpidament i la parella arbitral formada per Ivan González i Tània Pardo van anul·lar la diana, al·legant no haver-ho vist. Per segon partit consecutiu els àrbitres no van concedir un gol totalment legal a l’Igualada, l’altre va ser el penal de Jordi Méndez que hauria estat el seu setè gol contra el Taradell i que va sortir de la porteria després de tocar-ne el pal interior.

Aquesta decisió va descentrar d’una manera excessiva als jugadors arlequinats que van veure com en 13 minuts el Caldes els castigava amb un parcial duríssim d’1 a 6. Rosa va fer el 2 a 2 i després Rovira, Jiménez (2), Christian i el mateix Rosa van fer explotar un marcador que Bars va maquillar amb un gol al segon pal a falta de 15 segons.

Ara, els arlequinats prepararan el partit contra el seu immediat perseguidor, el Reus, amb la lliçó apresa del que no es poden permetre de repetir contra el Barcelos a la WSE Cup.

Creus que Igualada necessita més carrils bici?