8.8 C
Igualada
Divendres, 8 desembre 2023

Un article de

Aquest dimarts es celebra l’Assemblea General del Consell de la Gent Gran
A

Publicitat

Demà dimarts, 25 de febrer a 2/4 de 6 de la tarda, el Consell Comarcal de l’Anoia acollirà l’Assemblea General del Consell de la Gent Gran de l’Anoia. En aquesta convocatòria, com a punts més destacats, es presentarà la memòria d’activitats corresponent a l’any 2019 i s’exposarà el pla de treball per a l’any 2020. Es comptarà amb la presència del president del Consell Comarcal, Xavier Boquete, i de la consellera d’Acció Social, Sandra Fernández.

Coincidint amb aquesta convocatòria, a més, se celebrarà també l’Acte Post Congressual derivat del 8è Congrés Nacional de la Gent Gran de Catalunya, un dels primers actes d’aquestes característiques que es desenvoluparà al conjunt del territori. Els assistents podran participar en el disseny del pla d’actuació per als propers quatre anys en matèria de vellesa, basant-se en les polítiques d’envelliment actiu que es va acordar prioritzar en aquest congrés, celebrat el passat mes d’octubre.

L’assistència a aquesta convocatòria suposarà una oportunitat excel·lent per les persones grans que hi assisteixin i pels representants de les institucions públiques per reflexionar i treballar com es poden desenvolupar aquestes polítiques d’envelliment actiu des del món local. Aquest acte començarà una hora abans de l’Assemblea General, a 2/4 de 5.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies