L’escola Maristes d’Igualada s’emporta el primer premi del Carnaval d’Igualada

1024

El 1r Premi del Carnaval d’Igualada va ser per l’escola Maristes, amb el Monstre del Mar. L’endemà, del Camp de Rei de Vilanova, i La Terra és seva, de l’escola del Diví Pastor, es van emportar el segon i el tercer premi respectivament. La menció especial va ser per als Faunes Protectors d’Igualada, per la seva crítica constructiva. Les comparses participants tenien un mínim de deu membres.

En acabar la rua es va llegir el pregó i es van lliurar els premis a les millors comparses. També es van oferir, com és habitual, entrepans als membres de les comparses concursants, amb la col·laboració del voluntariat de l’Antic Gremi de Traginers d’Igualada, previ lliurament del tiquet corresponent lliurat en formalitzar la inscripció.

La rua va tenir el mateix recorregut que l’any passat: des de la Plaça de la Masuca fins a la plaça de Cal Font. Enguany, l’entitat encarregada de muntar la carrossa del Rei Carnestoltes i elaborar el pregó va ser el Mal Llamp d’Igualada, que celebra el seu 30è aniversari. Encapçalava la rua la Banda de Cornetas y Tambores de Fàtima, que va animar musicalment el seguici de comparses.