L’Igualada femení pateix la primera derrota de la temporada contra el Collerense (2-0)

25 de setembre de 2018

El femení del CF Igualada perdia aquest cap de setmana el primer partit de la temporada al camp del Collerense. Les jugadores blaves es desplaçaven fins a Mallorca per visitar un dels equips imbatuts de la categoria i tot i fer un bon partit, no es van poder emportar cap punt de les Illes.

L’inici del partit va tenir a les igualadines com a dominadores i, només començar, Sònia Perlaza estavellava un xut al pal després d’un magnífic control. Les blaves controlaven força bé els atacs de les locals, però just abans del descans, el Collerense s’ha avançat després que un rebuig de la defensa visitant piqués a l’esquena d’una jugadora local.

Just després del descans, el Collerense tornava a superar la portera blava i posava el 2-0 definitiu al marcador. Tot i els intents de l’Igualada per retallar distàncies i posar emoció a la recta final del partit, el gol no va arribar i les blaves patien la primera derrota de la temporada.