L’Igualada Femení HCP i La Veu de l’Anoia renoven el conveni de col·laboració

60

La Veu de l’Anoia i l’Igualada Femení Hoquei Club Patins han renovat, aquesta setmana, l’acord de col·laboració que permetrà per una banda que el club esportiu porti el logotip de La Veu en la samarreta del seu primer equip, que juga a Nacional Catalana, i per altra banda que tots els resultats i cròniques dels partits es publicaran a La Veu de l’Anoia i a veuanoia.cat.

Des que es separar de l’Igualada Hoquei Club, l’any 2013, l’Igualada Femení Hoquei Club Patins s’ha convertit en un model a seguir a nivell català en el món de l’hoquei patins femení. En aquests 5 anys, ha passat a ser el tercer club amb més equips competint, amb un total de nou, vuit federats i un altre comarcal. A més, el primer equip té l’ambició no només de pujar a l’OK Lliga, sinó també arribar a disputar-la a mitjà termini. Per aconseguir-ho, des de fa dues temporades, ja compten amb l’ajuda d’una de les entrenadores més prestigioses del món, Maria Fernández “Pulgui”.

El conveni el van signar el president de l’Igualada Femení HCP, Jordi Besa, i la directora de La Veu de l’Anoia, Pia Prat