L’Igualada Femení HCP es deixa remuntar i perd contra el Voltregà

6 de novembre de 2018

El primer equip de l’Igualada Femení HCP va perdre a casa contra un bon CP Voltregà, però manté la segona posició del seu grup a Nacional Catalana.

S’avançaven les igualadines en els primers minuts de joc en una bona acció d’atac que transformava en gol Carla Claramunt, 1-0. Les noies de “Pulgui” havien sortit amb una marxa més que les osonenques que anaven de corcoll.

El domini de les igualadines era més evident a mesura que avançava el partit tot i que el Voltregà no es rendia i creava les seves accions de perill.

Al minut tretze, les igualadines tornaven a marcar per posar el 2-0, en una jugada personal de Carla Claramunt. Però encara amb el bon regust de boca pel gol, el CP Voltregà tirava d’orgull i marcava en una bola “penjada” i desviada a gol, 2-1.

Les osonenques van espavilar i van anar guanyant terreny a les igualadines que veurien com les visitants els empatava el partit a un minut del descans, 2-2.

A la segona part, ambdós equips van especular amb les seves possessions per decidir el partit en el tram final. El Voltregà especulava millor i tenia més bola que les igualadines que, també, anaven tenint les seves accions de perill per avançar-se al marcador. Al minut tretze de la segona però, les blanc-i-blaves marcaven el tercer en una jugada afortunada. Les anoienques, amb un xic més de cor que de cap, no van tenir la sort de cara per empatar el partit.

El proper partit serà el dissabte 10 a les 17:30 h a la pista del CP Jonquerenc. Les gironines, després de perdre els primers tres partits de lliga, un d’ells a Les Comes, porten quatre partits seguits puntuant, amb tres victòries i un empat.

Creus que Igualada necessita més carrils bici?