El Monbus CB Igualada segueix sumant victòries

19 de novembre de 2019

Després de guanyar a Vic el passat dissabte, tocava rebre a les Comes a l’Arenys Bàsquet. El partit començava complicat pels igualadins, que es veien clarament superats per un conjunt visitant que es mostrava letal des de la línia de 6,75. Amb 4 triples anotats en el primer període col·locaven un marcador de 18 a 26.

Els blau-i-grocs pujarien la seva producció ofensiva al segon període anotant 24 punts però no aconseguirien tancar l’aixeta de triples visitant que en ficarien 4 més aquest segon període, deixant un marcador de 42-46 en finalitzar els primers 20 minuts de joc.

Els igualadins no estaven completant un bon joc, però es mantenien dins del partit. A la represa, mitjançant una gran defensa (deixant a l’Arenys en només 12 punts aquest període) i l’encert de 3 punts de Pau Camí (3 triples anotats en aquest període), els locals col·locaven l’igualada en el marcador al termini dels 30 minuts de joc (58 -58).

L’últim quart va seguir la tònica del 3r, una gran defensa igualadina no permetia anotar als
visitants i els deixava només en 10 punts en 10 minuts per sentenciar la victòria local amb un marcador de 73 a 68.

Victòria del Monbus CB Igualada que els col·loca amb un balanç de 8 victòries i una derrota i permet mantenir el lideratge de la conferència C-A de lliga EBA.