El control del CF Igualada dona els seus fruits

15 d'octubre de 2018

El CF Igualada aconsegueix la quarta victòria consecutiva i ja es troba en 4a posició. Els blaus arribaven al partit amb la millor dinàmica possible, tres victòries consecutives i amb un estat de confiança molt alt que feia preveure que l’Igualada desenvoluparia el seu millor joc. I això és el que va succeir des del primer minut.

Un Tàrrega replegat i ben ordenat que esperava els errors amb pilota dels locals, per poder sortir al contraatac. No obstant, els de Moha no van precipitar-se en cap moment i amb tranquil·litat anaven desenvolupant un joc de toc, que tant ha caracteritzat l’equip el que es porta de temporada.

Les ocasions es succeïen a mesura que avançaven els minuts. Un xut al pal de Moha, un gran xut de falta de Joel que desviava el porter a córner. Faltava acabar bé les jugades. Al minut 30, una pilota penjada a l’àrea, la rematava Martí i tocava a les mans d’un defensa visitant, que l’àrbitre interpretà com a penal. Joel enganyant al porter, obria el marcador i posava l’1 a 0 al lluminós. Quedava molt per endavant. Els darrers minuts del primer temps, el ritme va baixar per part dels dos equips, però l’única ocasió va ser pels locals. Es marxava al descans amb victòria per la mínima.

A la represa, el Tàrrega va avançar les línies de pressió i va tenir alguna arribada més que en el primer temps. Però l’equip igualadí sabia que el camí era jugar amb calma i seguir amb la pilota, les ocasions arribarien. Simón va poder eixamplar el resultat. Es va haver d’esperar fins al minut 78, quan Antonio va agafar una pilota a l’extrem, se’n va anar de tres jugadors i va deixar una deliciosa assistència a Martí que va marcar a plaer.

El partit es va adormir els instants finals i en una jugada aïllada el Tàrrega va marcar un gol que va posar emoció en els darrers minuts de l’enfrontament. Finalment els de Moha van saber patir i els tres punts es van quedar a Les Comes.

La setmana vinent els blaus viatgen al sempre complicat camp de la Rapitenca, el diumenge a les 12 del migdia.

La pluja fa suspendre el partit del primer equip femení

Per la seva banda, el primer equip femení no va poder disputar el seu partit al camp del Pardinyes, ja que aquest es va suspendre a causa de la pluja