26 de gener de 2022

Una pastisseria igualadina entre les 50 millors de Catalunya

En el marc de la VI Mostra Internacional de Pastisseria, aquest passat cap de setmana es van entregar els guardons Fava de Cacau, que distingeixen a els 50 millors pastisseries de Catalunya. La Mostra té com a objectiu posar en valor l’activitat professional del sector pastisser entre el públic general i, a més, els guardons reconeixen als millors establiments de Catalunya a través d’un procés de selecció realitzat per professionals del sector. I entre elles, n’hi ha una d’Igualada, la Pastisseria Targarona que a més ha estat guardonada com Fava d’Or a la millor pastisseria de la vegueria del Penedès.

El jurat dels guardons Fava de Cacau – Sant Vicenç dels Horts està coordinat pel mestre pastisser Marc Balaguer en col·laboració amb altres experts en pastisseria i cuina com professorat, periodistes gastronòmics i pastissers i pastisseres que no disposen de pastisseria pròpia. Balaguer és Campió d’Espanya de pastisseria l’any 2015 i Subcampió del Món de Gelateria el 2018, entre d’altres distincions.

Comparteix l'article:

Comenta aquest article: